Segíts céljaink elérésében!

A Csoma Szobája Alapítvány célja, hogy magas színvonalú szakmai munkát végezzen az Észak-Indiai Zanszkár-folyó térségében mind a helyi közösség- és oktatásfejlesztés, mind az örökségvédelmi munka területén. Őrizzük meg együtt Kőrösi Csoma szellemi hagyatékát!

AKTUÁLIS KAMPÁNYUNK (2018. NOVEMBER 27-TŐL DECEMBER 26-IG)

ABLAK A NAPRA / FOLYTASD A CSOMA SZOBÁJA ALAPÍTVÁNNYAL! Te is nyitnál velünk ablakokat a Napra az észak-indiai Himalájában? Alapítványunk a világtól elzárt családok életkörülményeit javítja közösségi és napenergián alapuló építészeti megoldásokkal. Kérünk, ha az általunk teremtett érték, a világ egy távoli szegletének otthonosabb, melegebb hellyé varázsolása Téged is megérint, akkor segíts nekünk, hogy újabb ablakokat – és ezzel perspektívákat – nyithassunk a zanglai emberek számára a jövőben is! Szövetkezz velünk!

>>> adjukossze.hu/kampany/1591  <<<

EGYSZERI TÁMOGATÁS

Támogasd munkánkat tetszőleges összeggel!
HAVI RENDSZERES TÁMOGATÁS

Legyél rendszeres adományozónk, lépj be a Csoma támogatói klubba!
TÁMOGASS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Számla elnevezése: Csoma Szobája Alapítvány
OTP Bank SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB.
Számlaszám: 11707062-20000143
Számlaszám nemzetközi IBAN formátumban: HU29117070622000014300000000
Közlemény: adomány

Támogatásáról, kérjük, küldj szervezeti címünkre – csomasroom@gmail.com – egy értesítő e-mailt, hogy az utalás beérkezését meg tudjuk erősíteni. További kérdéseidre szintén a fenti címen válaszolunk, fordulj hozzánk bizalommal!

Az Alapítvány székhelye: 2000 Szentendre, Bartók Béla út 23.