Kedves Érdeklődők!

 

2018-ban fenntartható, szolár-építkezésre vártunk önkénteseket Zanglába. A jelentkezés a 2018-as nyári szezonra január 25-én lezárul. Köszönjük, hogy idén is ekkora volt az érdeklődés a program iránt! A második forulós interjúkról e-mailes értesítést kaptok, a sikeres felvételről pedig március elején tájékoztatunk benneteket.

 

A 2018-es nyári szezon munkálatainak fókusza
A passzív szolármegoldások alkalmazása és terjesztése a helyi családok bevonásával, tradicionális ladaki építőanyagokból, helyszín: Zangla.

 

Létszámlimit
Az idei évtől a Zanglában egyidőben jelen lévő  önkéntesek száma és a Zanglában eltölthető idő is megváltozik az elmúlt évekhez képest! A falu befogadóképességére való tekintettel, az egyidőben Zanglában tartózkodó önkéntesek számát a korábbi éveknél szigorúbban, 15 főben korlátozzuk.

 

Időpreferencia
2018-ban két turnusban, júliusban vagy augusztusban lehet önkéntesként dolgozni. Mindkét hónapban egy-egy szakmai csapat fog dolgozni Zanglában, akikhez önkéntesként lehet csatlakozni. Ez azt jelenti, hogy az idei évtől önkéntesként négy hetet Zanglában kell tölteni munkával, vagy júliusban vagy augusztusban. Delhiből Zanglába az utazás 5-10 napot vesz igénybe, vagyis a teljes kint tartózkodásra érdemes 6-8 hetet számolni. A jelentkezés előtt kérjük gondold végig, hogy meg tudod-e oldani a 6-8 hetes Indiában tartózkodást.

 

 

Költségek
A helyszínre jutás költségeit minden önkéntes maga állja. Mielőtt beadod a jelentkezést, kérjük gondold át, rendelkezésedre fog-e állni a kijutáshoz szükséges minimum 1300 euró, ami a repjegyet és az Indián belüli utazást fedezi!
A szállás és ellátás hozzájárulás a korábbi évekkel arányosan 200 euró, ami fedezi a szezonban a zanglai szállást és ellátást. Ezt a végleges kiválasztás után, de még a kiutazás előtt kell a CsSzA bankszámlájára vagy online Paypal számlájára eljuttatnod. Ebből napi kétszeri étkezést, szállást kapsz helyi családnál, ameddig dolgozol, egy Csomás pólót a méretedben, év végén egy naptárat és egy oklevelet is kapsz, amelyiken igazoljuk az általad végzett munkát angol és magyar nyelven.

Határidők
Önkéntes jelentkezés: 2017.12.28 – 2018.01.25.
Jelentkezők értesítése #01: 2018.02.19.
Interjúk: 2018.02.22 – 2017.03.11.
Jelentkezők értesítése #02: 2018.03.15.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Küldj egy képet magadról!